Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

HWS Verhuur breidt verhuurassortiment uit met geruisloze hybride autohoogwerker

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, woensdag 2 oktober 2019
58 sec


Bewust ondernemen. Dat kenmerkt verhuurbedrijf HWS Verhuur. De verhuurvloot van 1.400 hoogwerkers is uitgebreid met de nieuwe hybride autohoogwerker MT 162 van Multitel en daar zijn ze trots op.

Innovatie is vooruitlopen. Met de Multitel MT162 hybrid kunnen de werkzaamheden in milieuzones gewoon worden uitgevoerd. Ook onderhoud in de binnensteden kan geruisloos doorgaan en de eikenprocessierupsen kunnen in de natuur op verantwoorde wijze worden bestreden. En zo zijn er nog talloze andere werkzaamheden waarvoor de autohoogwerker een duurzame oplossing op hoogte biedt. Deze - op een Iveco Daily 35 S 13 of MB Sprinter 3,5 tons chassis gemonteerde hoogwerker blijft onder het gewicht van 3.500 kg waardoor deze te besturen is met een B-rijbewijs. Fabrikant Multitel heeft met de hybride MT162 een nieuwe generatie autohoogwerkers in de markt gezet. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter en biedt een platformcapaciteit van 300 kg tot een reikwijdte van 10 meter. Het maximale zijdelingse werkbereik bedraagt 11,5 m met een platformcapaciteit van 230 kg. Met de ingebouwde centreerknop is de hoogwerker voor de gebruiker gemakkelijk te positioneren maar ook zeer eenvoudig terug te brengen naar transportpositie. De capaciteit van de batterijen is ruim voldoende voor een volledige werkdag. Een belangrijk aspect bij gebruik van het accupakket is dat er geen CO2 uitstoot ontstaat.

"Met deze autohoogwerker in onze verhuurvloot behoren wij tot één van de voorlopers op het gebied van innovatieve hoogwerkertechniek in Nederland. In het kader van groen ondernemen richten wij ons op boomverzorging, hoveniers en groenonderhoud door gemeentes en deze autohoogwerker is voor de markt een absolute aanwinst," aldus Allard Maij, commercieel directeur bij HWS Verhuur.

De Multitel MT162 is door moedermaatschappij Eurosupply Hoogwerksystemen aan HWS Verhuur geleverdOm te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Honderdjarig jubileum bij ISA Annual International Conference 2024 in Atlanta
maandag 12 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER