Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Eurosupply presenteert op aanhanger te transporteren kniktelescoop

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, donderdag 26 september 2019
57 sec


Moerdijk - Eurosupply Hoogwerksystemen heeft haar verkoopassortiment uitgebreid met de elektrische kniktelescoop Nifty HR12L die door het lage gewicht van slechts 2.540 kg te transporteren is op een aanhanger. Dit creëert de mogelijkheid om in moeilijk bereikbare zones de hoogwerker af te leveren. En niet onbelangrijk, het levert ook een aanzienlijke besparing op in de transportkosten.


Fabrikant Niftylift heeft met de HR12L een van de lichtste en meest veelzijdige machines in zijn klasse geproduceerd. Deze krachtige 12 meter kniktelescoop heeft een volledig elektrische aandrijving waardoor de machine zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, in milieuzones zoals de binnenstad en op geluidstille locaties. Door de telescoperende bovenarm wordt het platform nauwkeurig gepositioneerd en de smalle transportbreedte van 1,79 meter zorgt ervoor dat de machine gemakkelijk te manoeuvreren is. Door zijn draaicirkel van slechts 3,63 meter kan de hoogwerker gemakkelijk gebruikt worden op lastige plekken. De HR12L is leverbaar met onderhoudsvrije- of Lithium-ion accu's, een belangrijk detail voor gebruikers die werken in het groenonderhoud of voor gemeentes.

Dat veiligheid voorop staat is voor fabrikant Niftylift een vanzelfsprekendheid. De HR12L bevat het meermaals bekroonde SiOPS veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat machinebeweging onmiddellijk stopt als de gebruiker in de werkbak in een beklemde positie geraakt. "Deze kniktelescoop is een absolute aanwinst in het verkoopassortiment", vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij Eurosupply.

"Al sinds 1990 levert Eurosupply hoogwerkers, onderdelen, onderhoud en opleidingen en door de intensieve samenwerking met de fabrikanten voorzien wij de markt continu van de nieuwste innovatieve hoogwerkerproducten. Het is al mogelijk om de HR12L te leasen voor een bedrag van € 632,- per maand, hierdoor is het voor iedere hoogwerkergebruiker mogelijk te werken in een duurzaam hoogwerkerproduct," aldus Nodelijk.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Honderdjarig jubileum bij ISA Annual International Conference 2024 in Atlanta
maandag 12 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER