Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van april

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 23 april 2024
69 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela ze is met haar broer eigenaar van Loonbedrijf J.M. van Vliet BV in Ter Aar. Het is een écht familiebedrijf dat 55 jaar geleden opgericht is door hun ouders, dus het loonwerkers-DNA zit in haar bloed.
Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela ze is met haar broer eigenaar van Loonbedrijf J.M. van Vliet BV in Ter Aar. Het is een écht familiebedrijf dat 55 jaar geleden opgericht is door hun ouders, dus het loonwerkers-DNA zit in haar bloed.

Na vier jaar Chief Commercial Officer (CCO) en lid van het Management Team van Royal FloraHolland heeft Ruud Knorr besloten de organisatie te verlaten per 1 april 2024. Zijn verantwoordelijkheden worden vanaf die datum overgenomen door Chief Value Officer Pieter Bootsma.
 
Lars Dielissen is met zijn 19 jaar de Benjamin bij GreenMax Group. Na een start als stagiair gaat hij nu verder als Commercieel Medewerker Binnendienst.
 
Norman Willemsen is de nieuwe CEO van MOSO en daarmee de opvolger van René Zaal. MOSO is een wereldwijd merk in bamboe.
 
Na ruim zes jaar voor SBA Golf en Groen gewerkt te hebben gaat Albert Koopman per 1 april als Hoofdgreenkeeper aan het werk op de Hattemse Golf & Country Club.
 
Carolien van Vliet is de nieuwe voorzitter van Cumela. Van Vliet nam eind maart het stokje over van Wim van Mourik. Zij werd door het Verenigingsbestuur voorgedragen en nu hebben de leden officieel ingestemd met haar benoeming. Zij neemt vanaf nu ook zitting in het VNO-NCW bestuur.
 
Na een dienstverband van ruim 29 jaar vertrekt Jan Plooij als Sales & Marketing manager bij Jean Heybroek. Arne van der Valk en Martin Uittenbosch nemen als respectievelijk Product Manager Groentechniek en Product Manager Transporttechniek het stokje van hem over.
 
Arnoud de Romph maakte de overstap van bedrijfsleider bij Nationale Bomenbank naar Operationeel Directeur bij Van der Tol.
 
Per 1 juni treedt Karin Sleeking als directeur in dienst bij Stigas. Zij volgt in de loop van dit jaar de huidige directeur Math Creemers op, die dit najaar met pensioen gaat. Stigas helpt ondernemers en werknemers in de agrarische en groene sectoren om gezond, veilig en duurzaam te werken. De organisatie opereert als kennisinstituut en als arbodienstverlener voor deze sectoren.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER