Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van september

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 4 september 2023
132 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Romke de Groot versterkt het openbaar groen team van Vos Capelle
Romke de Groot versterkt het openbaar groen team van Vos Capelle

Op 1 september start voormalig Fieldmanager of the Year Ad van de Luijtgaarden bij gemeente Geertruidenberg in de functie van Beleidsadviseur Groen, Natuur en Landschap in het team Buitenruimte. Dat betekent dat hij de gemeente Hoeksche Waard gaat verlaten.
 
Carlo Eijkels gaat beginnen als Communicatie Rijkswaterstaat wnd. (Bestuursstaf)
 
Stefan Willemse werkte bij de GKB Groep, maar begint nu voor zichzelf met met Willemse infra service.
 
Lennard Diets start als Greenkeeper bij De Enk Groen & Golf. Eerder werkte hij bij De Scherpenbergh.
 
Céleste Elsendoorn is bij team W&H Sports de opvolger van Claudia Bijlsma als medewerker financiële administratie.
 
Jack de Bruin werkte vele jaren bij Bruin Groenvoorziening (geen familie) in het Noord-Hollandse Burgerbrug. De Bruin maakt nu de stap naar advies- en ingenieursbureau Prommenz in Schagen.
 
Al eerder deze zomer trad Noah Colpa in dienst als accountmanager binnen het DCM Tuinbouw team. Colpa is 23 jaar en woont in Boskoop. Hij begon zijn loopbaan - na zijn opleiding aan het Yuverta college richting boomteelt en accountmanagement - bij kwekerij Lendert de Vos B.V. in Reeuwijk. Bij DCM gaat Colpa aan de slag binnen de boomkwekerij en glastuinbouw Zuid-Holland.
 
Ingvar Diepens komt als ervaren operationeel leidinggevende van buiten de groene sector en start op 1 september als bedrijfsleider bij Boomrooierij Weijtmans.
 
Martijn Beekwilder is een naam die dit jaar al twee keer eerder te vinden was in de Groene Transfers. Nadat Beekwilder dit jaar startte bij Milwaukee stapte hij vrij vlot over naar TRÔNE Seating, ook daar komt nu een einde aan. Beekwilder start vanaf 1 september als salesmanager voor Harpo Machines (voorheen Memo Wintermachines) in Bleiswijk.
 
Marco Mauritz versterkt vanaf 1 augustus het verkoopteam van Huverba. Met zijn ervaring bij ANWB Service in onder meer Frankrijk en Spanje beheerst de talen op professioneel niveau. Vol enthousiasme gaat hij het groenpakket aanbieden op de Franstalige markten.
 
Nike Jekel is een bekende naam in het boomverzorgingswereldje. Onder andere via zijn eigen bedrijf en via de KPB waar hij zelfs voorzitter van was. Hij gaat nu als boombeheerder aan de slag voor de Gemeente Alkmaar bij Stadswerk 072.
 
Ook in de bomenwereld aan de gemeentelijk kant is Rudy Scheper werkzaam. Hij blijft gewoon op zijn plek bij de gemeente Dordrecht, maar wordt daarnaast de komende tijd ook voorzitter van de ISB.
 
Nicolaas Verloop werd tijdens het ISA congres in Alberqurgue benoemd tot President of the International Society of Arboriculture.
 
Romke de Groot versterkt vanaf 4 september het openbaar groen team van Vos Capelle. De Groot gaat aan de slag als adviseur hoveniers en retail voor de afdeling openbaar groen. Binnen het openbaar groen team, momenteel bestaande uit zes adviseurs, gaat hij zich bezig houden met het adviseren en verkopen van de producten van Vos Capelle aan relaties in de hoveniers en retailmarkt. De Groot is geen onbekende in de sector, zo werkte hij hiervoor als accountmanager en private label specialist bij DCM en als accountmanager bij Kekkilä-BVB.
 
Gjalt Gjaltema vertrekt na 25 jaar bij de gemeente Enschede en begint als Manager Samenleving bij Noaberkracht.
 
Roel Mussche is bij Domo Sports Grass gaan werken op de afdeling onderhoud.
 
Jeroen Smits werkte tot voor kort bij Bas van den Ende Kunststof Recycling, maar maakt nu de stap naar Kragten, waar hij op sport gaat werken. Eerder werkte Jeroen bij vergelijkbare adviesbureaus als Kybys, Gras Advies en Procensus. Bij zijn laatste werkgever IDverde was Jeroen vijf jaar actief als adviseur Sport.
 
Evelien Peetsold is als senior consultant bij KYBYS aan de slag gegaan. Zij gaat zich vooral bezig houden met allerlei verschillende sportprojecten.
 
Elise Pattiwael is bij KYBYS begonnen als medewerker BegraafplaatsAdministratieService (BAS).


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Honderdjarig jubileum bij ISA Annual International Conference 2024 in Atlanta
maandag 12 augustus 2024
t/m woensdag 14 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER