Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van april

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 3 april 2023
86 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers.

André Steenhuis stapt over naar Wimmersson BV – eWeeding
André Steenhuis stapt over naar Wimmersson BV – eWeeding

Lars van Beusekom startte als business developer binnen TreeBuilders. Hij rondde zijn studie af met een specialisatie in Bos- en Natuurbeheer aan Hogeschool Van Hall Larenstein.
 
Peter Bartels werkte sinds 1990 bij de firma Mertens, maar vervolg nu zijn carriere bij DLF.
 
Simon Bos werkte als commercieel directeur bij IDverde maar heeft nu de stap als regiomanager gemaakt naar SIGHT Landscaping.
 
Jan Willem Griep werkt onder andere bij de Floriade en heeft nu een nieuwe functie als Algemeen Directeur Syngenta Nederland.
 
Tjebbe Klop is het team van Heldergroen advies komen versterken als dat inspecteur bomen.
 
Paul Groenen gaat op freelance basis werken als projectleider openbare ruimte voor de gemeente Ede.
 
Paul Kusters is als marketing manager aan de slag gegaan binnen het team van Sportverlichting.com. Hij heeft ervaring opgedaan in de grafische industrie, de evenementenbranche en online nieuwsvoorziening.
 
Bij NL Greenlabel krijgen ze binnen de directie versterking van Frank Del Gatto. Del Gatto gaat aan de slag als Algemeen Directeur. Huidig directeur Prisca van der Wal stroomt door naar de functie Hoofd Marketing en Communicatie.
 
Bart Broekhuis stopt als hoofd bedrijfsbureau bij Domo Sports Grass en begint half april als freelancer. Hij richt zich met zijn diensten op de sport-, groene en civiele sector.
 
Hij is niet de enige die Domo verlaat om voor zichzelf te beginnen. Patrick De Keijzer stopt na drie jaar bij Domo Sports Grass en begint zijn eigen bedrijf onder de naam DeKeijzerSportvelden.
 
Marcel Blöte volgt per 1 september 2023 Marcel Welsink op als ceo bij accountancy en financieel adviesbureau Grant Thornton. Hij volgt op die datum Welsink ook op als voorzitter van de Raad van Bestuur.
 
Na het vertrek van Michel Wimmers bij Envu stond de functie Head of Sales Benelux vacant. Envu maakt nu bekend dat Stein De Meulemeester zijn opvolger is.
 
Hiertegenover verliest Envu een tweede personeelslid. Ook André Steenhuis verlaat het bedrijf en stapt over naar Wimmersson BV. Hij gaat hier Michel en Sonja Wimmers versterken door eWeeding in de markt te gaan zetten.
 
David van Uden begint 3 april als operationeel directeur bij Van Dun groep. Hij neemt hierbij zijn ervaring mee als operationeel directeur bij id Verde.
 
Na Martijn Beekwilder is nu ook Jos van der Stege vertrokken bij Milwaukee. Hij is nu werkzaam bij Fiamma als salesmanager Benelux.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER