Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Gratis ophaalservice gebruikte gietranden

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Fleur Dil, maandag 14 november 2022
51 sec


Oude gietranden van GreenMax gerecycled tot nieuwe producten

De gietranden van GreenMax geven jonge bomen een goede start om uit te groeien tot volwassen bomen. Maar na een jaar of drie heeft het zijn functie gehad en wat doe je er dan mee? Inleveren bij het plastic afval is zonde. 'In de praktijk blijkt helaas dat gebruikte gietranden vaak alsnog in de restcontainer belanden en verbrand worden.'


Om deze verspilling te voorkomen, heeft GreenMax een gratis ophaalservice voor gebruikte gietranden. Deze worden gerecycled tot nieuwe producten. Op deze manier wordt er van begin tot eind zicht gehouden op het recyclingproces, vindt het bedrijf.

Circulair

De service past helemaal in de circulaire gedachte om materialen zoveel mogelijk te hergebruiken. 'Niet alleen betaalt de klant geen stortkosten, met de ophaalservice is de klant er ook van verzekerd dat het materiaal ook echt wordt gerecycled,' zo stelt het bedrijf. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, wil GreenMax het transport zo efficiƫnt mogelijk inrichten. Het is ook mogelijk om de gietranden zelf af te leveren bij GreenMax.


'Met de ophaalservice is de klant er ook van verzekerd dat het materiaal ook echt wordt gerecycled'

Mits er wordt voldaan aan een aantal voorwaarden, halen de transporteurs van GreenMax de gietranden kosteloos op. Zo moeten onder andere de gietranden vrij zijn van spijkers en schroeven, stabiel worden opgestapeld op een pallet, in een palletbox of in een Big Bag en moet er een heftruck aanwezig zijn. Alle spelregels zijn te vinden op de website van GreenMax.

Op de website van GreenMax kan heel eenvoudig een ophaalverzoek worden ingediend.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER