Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene transfers van augustus

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 1 augustus 2022
86 sec


Op de eerste maandag van een nieuwe maand is het weer tijd voor groen transfernieuws. Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. Hierbij een overzicht van de meest recente transfers. Ook een vermelding in deze rubriek? Stuur een mail (met een foto) naar willemijn@nwst.nl.

Chris Voets nieuwe directeur Gebr. Bonenkamp
Chris Voets nieuwe directeur Gebr. Bonenkamp

Chris Voets is per 1 juli aangesteld als de nieuwe directeur van Gebr. Bonenkamp in Tiel. Hij werkte eerder voor onder andere New Holland, Kramp en Alamo Group.
 
Met ingang van 30 juni is Kees Gillis interim-directeur van brancheorganisatie Cumela Nederland. Gillis is zelfstandig interim-manager en organisatieadviseur met ruime ervaring met strategie, marketing, verandermanagement, projectmanagement en beroeps- en brancheorganisaties. Naast het vervangen van de door ziekte afwezige directeur kreeg Gillis ook de opdracht de organisatie te ontwikkelen naar een brancheorganisatie 3.0.
 
Marthijn Arends maakt de overstap van Het Groen Werkt naar Projectleider/Accountmanager gladheidsbestrijding bij SG Groen Groep.
 
Harald Waijers verruilt zijn positie als HR-manager bij Boomrooierij Weijtmans bij Iris Ohyama Europe, een kunststofproductiebedrijf.
 
Michael Pasker groeide door binnen DBS maaitechniek, hij is vanaf half juli voor 35% mede-eigenaar geworden.
 
Laurens van Muijen gaat vanaf 1 augustus aan de slag als Verkoopadviseur Tuin en Parkmachines bij Pols. Van Muijen verlaat hiermee zijn functie als projectleider bij AH Vrij en keert hij na negen jaar terug bij Pols.
 
Per 1 juli 2022 wordt Andries Heidema de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van de Unie van Bosgroepen. Hij volgt Jan Jaap de Graeff op, die de Raad van Toezicht sinds januari 2016 leidde. Andries Heidema (ir. A.P. Heidema) is Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel.
 
Per 1 augustus verwelkomt ingenieursbureau OBB Speelruimtespecialisten Carmen Hoff, die er aan de slag zal gaan als sportkundige en onderzoeker jongerenvoorzieningen. Hoff is een bekend gezicht voor OBB; ze rondde er haar studie Sportkunde aan de HAN af.
 
Rogier van Vugt groeit door naar de functie head of horticulture bij de Leidse Hortus Botanicus. Eerder was van Vugt head gardener greenhouses.
 
Rachel Heijne was directeur VVM netwerk van milieuprofessionals en per 1 augustus Directeur Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.
 
Jelle Hovinga is sinds juli actief als Adviseur Buitenruimte bij de Universiteit Utrecht, hij was beheerder spelen bij de gemeente Utrecht.
 
Lodewijk Klootwijk is per 1 augustus actief als bestuurder-directeur van het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS). Klootwijk verlaat hiervoor zijn functie als directeur bij de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG).
 
Sebastiaan Kas is binnen de gemeente Apeldoorn doorgegroeid van vakbekwaam medewerker naar uitvoerder.


LEES OOK
Groene transfers van juli
04-07-2022 | NIEUWS
56 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER