Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Boomverzorger bij gemeente Groningen

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, dinsdag 9 april 2024
165 sec


Sollicitatiebutton


Sluitingsdatum: 21 april 2024
Tijdelijk, met uitzicht op vast
Buitenruimte, Groen & Transport
36 uur
€ 2.404,- / € 3.481

Doe jij niks liever dan in de buitenlucht aan de slag zijn als boomverzorger? Wil jij elke dag bezig zijn met jouw passie? Beschik jij ook nog over een sterk waarnemingsvermogen, heb je geen hoogtevrees en een flinke dosis ervaring in de boomverzorging? Hier begint het!

Hier werk je aan mee

Je levert een bijdrage aan de groene gemeente van de toekomst. Als Boomverzorger herken je gebreken en schade en weet je wat de zorg om bomen inhoudt. Door goede zorg kun jij zorgen voor een veilige en gezonde leefomgeving.


Als (ervaren) boomverzorger beschik jij over de expertise om elke boom in Groningen te laten gedijen op zijn aangeplante locatie. Je levert een bijdrage aan de groene gemeente van de toekomst. Als Boomverzorger is het jouw taak om bomen zolang mogelijk op een veilige manier in stand te houden, waarbij je ook oog voor de natuurwaarde van een boom. Bomen verzorgen, daar word jij blij van!

Een baan met volop doorgroeimogelijkheden (bijv. naar boominspecteur of ETT-er). De mogelijkheid om diverse cursussen/opleiding te behalen om nog meer uit jezelf te halen.

Met jouw ervaring zorg je ervoor dat elke boom de gepaste zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft. Jouw bekwaamheid in taken zoals het snoeien van een boom behoeft geen instructies, want jij weet waar je mee bezig bent. Hoog in de boom of laag aan de grond, het maakt jou niet uit.

Hier ga jij je mee bezig houden

Als boomverzorger houd je je voornamelijk bezig met het onderhouden van bestaande bomen, groot en klein, jong en oud in alle vormen.


Andere werkzaamheden waar je je mee bezig gaat houden, zijn:

vormsnoei zoals dakplatanen, leilinden en knotwilgen;
planten van bomen;
soms verwijderen van bomen;
onderhouden van oude, veterane bomen;
meedenken en participeren in het continue verbeteren van processen t.b.v. een kwalitatief sterk bomenstructuur;
heeft een signalerende functie en kan de informatie overdragen aan de specialisten (inspecteurs, technisch specialisten);
werken met beheersoftware t.b.v. het muteren van uitgevoerde werken;
kan worden ingezet bij calamiteiten zoals storm en ijzel, ook buiten de reguliere werktijden.
Het plaatsen van wegafzettingen hoort ook bij het werk. Je werkt daarnaast ook samen met jouw collega's oplossingsgericht aan diverse meldingen van inwoners.


Hier kom je te werken

Je maakt onderdeel uit van de directie Stadsbeheer. Binnen Stadsbeheer hoor je bij de afdeling Beheer & Onderhoud van de Openbare Ruimte (BOR). Deze nieuwe afdeling bestaat uit ca. 125fte.


Je komt te werken binnen het cluster Groen. Binnen dit cluster zijn technisch specialisten, toezichthouders, boomverzorgers en boominspecteurs werkzaam

Hier staan wij voor

Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.


Hier herken jij je in

een afgeronde mbo groenopleiding in de richting van bos- en natuurbeheer of vergelijkbaar;
in bezit van ETW certificaat en bereid deze te behouden door het behalen van je jaarlijkse certificeringpunten;
je hebt rijbewijs B en bij voorkeur een C-rijbewijs of bent bereid deze te behalen;
praktische ervaring met het snoeien van bomen en het uitvoeren van boomveiligheidscontroles en onderhoudsinventarisaties;
je kan goed zelfstandig werken, hebt talent voor samenwerken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
VCA;
communicatief sterk en leergierig;


Hier kun je op rekenen

afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal €3.481,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 6, HR21 normfunctie Medewerker technische uitvoering II);
een individueel keuzebudget van 17,05% boven op je salaris van maximaal €593,51 per maand waarbij je kunt kiezen voor een jaarlijkse of maandelijkse uitbetaling;
een werkweek van ca. 36 uur, met keuze om ADV op te bouwen;
de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum 'Groningen leert';
een telefoon.


Hier beginnen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met
Henk van der Velde 06-11046361. Kom je liever persoonlijk informatie bij ons ophalen? Dan ben je op 17 april aanstaande tussen 9:00 en 11:00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Meld je aan via: ramona.evenhuis@groningen.nl.


Reageren kan tot en met 21 april 2024 aanstaande via de sollicitatiebutton onderaan de vacature. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 1 mei 2024.

Meteen na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild. Het kan voorkomen, dat je correspondentie van de gemeente Groningen met betrekking tot deze vacature in je 'ongewenste items' (SPAM-box) terecht komt. Check je SPAM-box daarom regelmatig.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven waarbij, voorrangs- en interne kandidaten van de gemeente Groningen voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld in verband met vaste samenwerkingspartners.

Solliciteer hier


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER