Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

CLEANLIFE alkylaat brandstof - 100% CO2-gecompenseerd

ADVERTORIAL
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 28 februari 2024
59 sec


EuroGarden vraagt aandacht voor zijn CLEANLIFE®FREE alkylaatbrandstof voor tweetakt- en viertaktmotoren. Deze speciaal ontwikkelde brandstof, vrij van schadelijke stoffen zoals benzeen, zwavel en lood, zet een nieuwe standaard in zowel milieuverantwoordelijkheid als gezondheidszorg voor professionals in de sector.


CLEANLIFE®FREE draagt bij aan een aanzienlijk lagere milieubelasting en biedt een gezondere werkomgeving, vooral voor alle groenprofessionals. Dankzij de geoptimaliseerde verbrandingseigenschappen verlengt deze brandstof tevens de levensduur van motoren. Hoewel bij het gebruik van deze brandstof nog steeds CO2 en een kleine hoeveelheid fijnstof worden uitgestoten, zet CLEANLIFE®FREE een extra stap in duurzaamheid. Elke geproduceerde hoeveelheid brandstof wordt gekoppeld aan de CO2-uitstoot (2,880 kg CO2e/liter), welke volledig wordt gecompenseerd door de producent.

Volledige compensatie

Johan Teeuwen van EuroGarden licht toe: 'Cleanlife® FREE is al enige tijd op de markt, maar enkele jaren terug heeft de producent een traject ingezet om door investeringen in CO2-reductieprojecten onze emissies te compenseren. Deze aanpak, vastgelegd in VOLUNTARY CANCELLATION CERTIFICATES, onderstreept de toewijding aan een duurzamere toekomst.' Teeuwen vervolgt: 'Deze alkylaatbrandstof mag dan niet de goedkoopste op de markt zijn, maar de hoge kwaliteitsstandaard en de betrouwbaarheid die de Duitse producent nastreeft, maken het een waardevolle investering voor de toekomst van zowel het milieu als de sector.'


Volledig synthetisch

De gebruikte 2-takt olie in de CLEANLIFE®FREE brandstof is zorgvuldig samengesteld zonder biologische bestanddelen, waardoor het een stabiele en betrouwbare optie is die het risico op instabiliteit door bacteriële contaminatie elimineert. Dankzij het uitgebreide temperatuurbereik van deze olie is het uitermate geschikt voor gebruik in zowel OHV-motoren, die gesmeerd worden met 2-takt brandstof, als in 2-takt motoren uitgerust met een uitlaatgaskatalysator. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan motoren, zelfs die welke aan aanzienlijk hogere temperaturen worden blootgesteld, en waarborgt daarmee een optimale prestatie en bescherming.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER