Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

BomenCampus start Open Dagen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Fleur Dil, vrijdag 27 januari 2023
52 sec


Werk- en leertraject voor boomexperts

De BomenCampus start binnenkort met open dagen waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met de opleiding tot boomexpert. De eerste kennismakingssessie is op 16 februari bij Aeres MBO Almere.


BomenCampus biedt, in samenwerking met Aeres MBO Almere, een maatwerkopleiding op mbo 4 niveau waarin de trainees worden opgeleid tot boomexpert. Met het groeien van het aantal bomen en de toegenomen waarde die we aan bomen in de bebouwde omgeving toekennen, stijgt de vraag naar goed opgeleide boomexperts. In deze opleiding staat het vakgebied rond bomen in het stedelijk gebied in al zijn facetten centraal. Zo leren de trainees over boombeheer, onderzoek, inspectie en onderhoud.

Onmisbare vaardigheden voor de boomexpert van de toekomst

De opleiding beperkt zich echter niet tot bomen, maar besteedt ook nadrukkelijk aandacht aan kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, contractvorming en klimaat. Onmisbare vaardigheden voor de boomexpert van de toekomst.


Direct in de praktijk ontwikkelen

In dit unieke concept volgen studenten met een passie voor bomen niet alleen een opleiding, maar hebben ook meteen een betaalde baan via BomenCampus. Om zich direct in de praktijk te kunnen ontwikkelen tot boomexpert, gaan de studenten via BomenCampus aan de slag bij gespecialiseerde bedrijven en overheden.


Meld je aan voor de Open Dagen

Ben jij geïnteresseerd in een carrière als boomexpert? BomenCampus organiseert verschillende kennismakingsmomenten door het jaar. Zo zijn er op 16 februari, 23 maart, 13 april, 11 mei en 1 juni kennismakingssessies in Almere. Meld je dan aan voor de Open Dagen via de website ontdek hoe jij de toekomstige expert in het bomenvak kunt worden.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER