Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Wim van Ginkel wordt Greenfluencer 2020

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 4 maart 2021
73 sec


Greenfluencer 2020 bekend!

De kogel is door de kerk. Woensdag 3 maart werd de Greenfluencer 2020 gekroond. Tijdens de eerste Stad+Groen TV nam Wim van Ginkel, directeur-eigenaar van Koninklijke Ginkel Groep, digitaal de bladvormige Greenfluencer-trofee in ontvangst.


In november 2020 presenteerde NWST u voor de tweede maal elf van de dapperste en innovatiefste groenprofessionals. Mensen die hun hoofd boven het groene maaiveld durfden te steken. Na deze shortlist lag weer de vraag weer bij u. Er werd weer massaal geantwoord. Met weer meer dan 2.000 stemmers en het dubbele aantal lezers bleek de verkiezing weer populair. Van de 2.000 stemmen, sleepte van Ginkel, die genomineerd was door de vorige winnares Anja Kanters, het merendeel binnen.


Haarscherpe visie

Kanters had een vooruitziende blik, zij zag in Van Ginkel een waardige opvolger. 'Hij doet heel veel voor de ontwikkeling van het vakmanschap, het groene onderwijs en de jeugd, die de toekomst heeft.' Een visie die NWST ondersteund, wij roemen Van Ginkel om zijn haarscherpe visie op de sector en zijn buitencurriculaire activiteiten voor de sector.


'Hij doet heel veel voor de ontwikkeling van het vakmanschap, het groene onderwijs en de jeugd, die de toekomst heeft'

Runner-up

Degenen die net niet met de gouden plak naar huis gingen, lagen zó dicht bij elkaar, dat we er niet omheen konden ze allemaal, geheel in willekeurige volgorde, tot gezamenlijke, groene runner-ups te dopen: Robert Scholman van aannemingsbedrijf Jos Scholman die in 2020 getuigde van duurzaam lef, hij ruste maar liefst vier tractoren uit te rusten met waterstof. Jeroen Zijlmans beleidsadviseur bij branchevereniging VHG. Zijlmans zet zich met ziel en zaligheid in voor de promotie van het mooie groene vak. Gosewin Bos, directeur van Antea Sport. Al vroeg in de coronacrisis kwam Bos met zijn oproep om aanbestedingstrajecten te versnellen en versimpelen. Mede hierdoor had de markt relatief weinig last van corona. Hans Schaap, directeur HGM, de man die een goede crisis niet verloren liet gaan en vorig jaar twee golfbanen erbij kocht.


Vereerd

Van Ginkel werd digitaal verrast tijdens Stad+Groen TV. Hoofdredacteur Hein van Iersel en Dick Oosthoek van Groenkeur hadden de eer om de prijs uit te reiken.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER