Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Normeco test zelfontwikkeld voegmiddel

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Sylvia de Witt / Kelly Kuenen, woensdag 16 mei 2018
40 sec


Jack Weijers poseert op een erf met onkruid. Momenteel voert hij er zijn laatste testen uit. Dit najaar brengt hij met zijn bedrijf Normeco een voegmiddel op de markt dat door hemzelf ontwikkeld werd.

Het bedrijf uit Noord-Brabant brengt al enige tijd voegoplossingen op de markt. Weijers liep daarnaast lange tijd rond met wens om zelf met een uniek voegmiddel op de markt te komen. Weijers: 'Met TNO in Delft ging ik onderzoeken of we een voeg konden ontwikkelden op basis van polymeren, die we overal kunnen inzetten en die ook kan worden gebruikt op vochtige bestrating. We zijn al heel ver en hebben al een aantal proeven gedaan. Het middel is goed, maar we willen toch nog een aantal testen doen op grotere oppervlakten.'

Als die testen goed uitvallen, wordt het voegmiddel in productie genomen en zal het hoogstwaarschijnlijk dit najaar op de markt komen. Weijers: 'Dan zal het leverbaar zijn in drie kleuren: basalt, steengrijs en zandkleur.' Met dit voegmiddel is er in de toekomst waarschijnlijk geen voegwijzer meer nodig, omdat dit een voegmiddel is voor alle oplossingen, aldus het bedrijf.

Volgende maand verschijnt De Hovenier 3. Daarin vertelt Weijers meer over de ontwikkeling van dit product.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER