Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Ufkes veilt nieuwste model versnippercombinatie

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Peter Jansen, dinsdag 27 oktober 2015
44 sec


Ufkes Greentec gaat samen met Troostwijk Veilingen haar nieuwste model versnippercombinatie, de Greentec 962/25T, op een bijzondere manier introduceren.

Tijdens de AgriTechnica 2015 in Hannover wordt deze nieuwe machine online geveild. De kijkdagen zijn tijdens de beurs, van 8 tot 14 november, zaterdag 14 november is de laatste dag van de beurs en zal de veiling sluiten. De machine is te bewonderen in hal 26, waar het nieuwe model voor het eerst voor het grote publiek te zien zal zijn op de stand van Ufkes Greentec B.V. en Troostwijk.

Stef Hooijman, landbouwspecialist bij Troostwijk Veilingen: "Ik heb nog nooit meegemaakt dat wij een spiksplinternieuw model, waarvan de lak bij wijze van spreken nog maar net droog is, gaan veilen. Maar Ufkes Greentec wil deze hout versnipperaar met een capaciteit tot maximaal 65 cm en telescopische kiepbak van 25 kuub graag op een bijzondere manier introduceren aan het grote publiek".

Hij vervolgt: "Het startbedrag is gezet op 50.000 euro. Waar het eindbedrag uiteindelijk op gaat uitkomen is voor ons ook de vraag. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de Greentec 962/25T te bezichtigen en om de Troostwijk veilingmeesters uit Nederland, Duitsland en België te bevragen over online veilingen".

Vorig jaar bezochten ca. 450.000 mensen deze internationale agrarische beurs, het standnummer van Ufkes Greentec B.V. is 26A28.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER