Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Enquête Grasvelden en Droogte: deel je ervaringen!

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, donderdag 3 juni 2021
37 sec


In samenwerking met Plantum, de BSNC en de NGF voert Wageningen University & Research een onderzoek uit naar hoe grasvelden in de toekomst weerbaar gemaakt kunnen worden tegen droogte.


Het klimaat verandert en dat leidt onder andere tot meer droogte, met mogelijk grote gevolgen voor het gebruik van gras op sportvelden, golfbanen, evenemententerreinen en openbaar groen. Om inzicht te krijgen hoe greenkeepers of andere beheerders van grasvelden omgaan met droogte is een vragenlijst opgesteld. Beheerder of greenkeepers kunnen helpen met het beantwoorden van enkele vragen over hoe zij omgaan met droogte, nu en in de toekomst. Invullen kost ongeveer tien minuten van je tijd en deelname is anoniem. De vragenlijst is in te vullen via deze link.

Wil je kans maken op één van de vijf exemplaren van het handboek Grasvelden (een uitgebreid praktisch naslagwerk over aanleg, onderhoud en beheer van grasvelden), laat dan aan het eind van de enquête je e-mail adres achter. Meer informatie over het onderzoek is hier te vinden. De vragenlijst kan worden ingevuld tot 1 juli 2021.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER