Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Alltrec sluit zich aan bij NWST Newtrees

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, dinsdag 19 januari 2021
55 sec


FPS-Electric, fabrikant van de Alltrec-werktuigdrager sluit zich aan bij Newtrees, een samenwerking van uitgeverij NWST en partners om sociale onderneming Africa Wood Grow te steunen.

Frank van de Staak, ceo FPS-Electric ontvangt Newtrees-plakkaat van hoofdredacteur Hein van Iersel
Frank van de Staak, ceo FPS-Electric ontvangt Newtrees-plakkaat van hoofdredacteur Hein van Iersel

Lees ook: NWST en partners vechten samen tegen ontbossing van Afrika

Partners van NWST kunnen ervoor kiezen maandelijks één procent extra te betalen. Dit bedrag wordt vervolgens door NWST verdubbeld en overgemaakt aan Africa Wood Grow: een sociale onderneming die bomen aanplant in Kenia. Africa Wood Grow gaat ontbossing, verwoestijning en bodemerosie tegen en tegelijkertijd zorgt het voor een eerlijk en constant loon voor lokale boeren.

Zo zet NWST zich met partners in tegen ontbossing met deze mooie sociale en groene oplossing. Na IPC Groene Ruimte, Donker Groep, Krinkels, De Eijk Groep, Nationale Bomenbank, Greenmax, Grave Ground Solutions, Infogroen en GTJ is FPS-Electric-Alltrec het tiende bedrijf dat zich aansluit bij Newtrees.

Elektrisch kan beter

De groene sector is druk bezig met elektrificeren. Op het eerste gezicht zijn het vooral de gevestigde namen die met nieuwe machineconcepten komen of bestaande concepten ombouwen. Frank van de Staak, ceo van FPS-Electric, bewijst dat ook start-ups een kans hebben in deze nieuwe markt.


'Toen ongeveer vijf jaar geleden de eerste elektrische machines op de markt kwamen, had ik meteen door dat dit veel beter zou moeten kunnen', vertelt Van de Staak. 'In 2017 ben ik voor mezelf begonnen. In 2018 richtte ik samen met Bert van Loon van Weedcontrol FPS Electric op, met als merknaam Alltrec.

Van de Staak ontving onlangs van hoofdredacteur Hein van Iersel het houten Newtrees-plakkaat om de samenwerking te bezegelen.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Gras Innovatie Award
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN