Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Groene oplossingen voor de groene sector

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 6 januari 2021
75 sec


Greenguard sluit zich aan als mediapartner bij NWST. Achterin onze gedrukte vakbladen staat een pagina boordevol logo's. Tussen de circa 170 contentpartners vindt u sinds kort ook het logo van Greenguard. 'NWST biedt een diversiteit aan platforms om de groenprofessional te bereiken.'

Rosemarijn van der Hulst, medewerker binnendienst en Nicolaas Verloop van het bedrijf lichten groenprofessionals graag voor.
Rosemarijn van der Hulst, medewerker binnendienst en Nicolaas Verloop van het bedrijf lichten groenprofessionals graag voor.

Greenguard is een organisatie die natuurlijke oplossingen, over de hele breedte van de sector, aan de groenprofessional aanbiedt. Kortom, groene oplossingen, voor groene problemen voor de groene professional. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in boomverzorging, plaagbescherming, bodemverbetering, gazonoptimalisatie en plantversterking. Hierin zoeken zij naar duurzame, natuurlijke en innovatieve oplossingen.

Het bedrijf heeft een gebruiksvriendelijke webshop, zeker voor de professional. Medewerker Binnendienst Rosemarijn van der Hulst: 'Bedrijven kunnen daar een zakelijk account aanvragen. Hierdoor hebben ze enerzijds altijd inzicht in de producten en actuele prijsinformatie. Anderzijds kunnen professionals profiteren van de aantrekkelijke zakelijke prijs. Allemaal binnen hun eigen klantomgeving.'

Droge luier

Een van de producten die Greenguard recent is gaan verkopen is de Treediaper. Zoals de naam al zegt, het is een luier voor een boom. Deze luier moet de droogtestress bij jonge aanplant verminderen. De Treediaper geeft geleidelijk vocht af aan de bodem en heeft, geheel in lijn van het bedrijf, een groen tintje. Het product is meermaals te gebruiken en het materiaal wat de luier bevat is gerecycled.


Een ander product is Avengelus. Een natuurlijke product dat de milieuvriendelijke en nuttige schimmel Trichoderma atrobrunneum bevat. Deze schimmel versterkt de gezondheid van zowel de boom als de bodem, stimuleert de wortel- en algemene plantengroei en zorgt voor een biologisch evenwicht waarin schadelijke schimmels worden teruggedrongen.

Promotie

Van der Hulst: 'Via NWST willen we de markt kennis laten maken met onze innovatieve producten. Zo zijn wij voor Avengelus de enige distributeur in Nederland. We willen meer mensen laten kennis maken met dit product want we geloven hier heel erg in. Doordat momenteel de beurzen wegvallen gaan we onze nieuwe producten via de groene vakbladen van NWST promoten. NWST heeft daar verschillende mooie platforms voor, waarmee je een diversiteit aan groenprofessionals bereikt. Begin 2021 staat ook de lancering van enkele nieuwe groene oplossingen gepland dus ik raad iedereen aan om ons te blijven volgen! En om jezelf in te schrijven in de nieuwsbrieven van vakblad Boomzorg, Stad+Groen of De Hovenier.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
CONTENTFORMULIEREN
Gras Innovatie Award
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER
CONTENTFORMULIEREN