Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Rotterdam zoekt Boomverzorger'Help jij mee de ruim 160.000 bomen van Rotterdam in vorm te houden?'

Cluster Stadsbeheer
De afdeling Uitvoering Werken verzorgt met zo'n 450 vakmensen de integrale uitvoering van het jaarlijkse, projectmatige onderhoud van objecten in de buitenruimte én het begraven en cremeren voor de stad Rotterdam. Onderdeel daarvan is de zorg voor de bomen. In de stad staan ruim 160.000 bomen, in de natuurlijke groenstroken en stukken bos nog eens 450.000. Samen is dat meer dan 1 boom per inwoner! Bomen zijn belangrijk voor Rotterdammers en de stad. Helaas hebben stadsbomen hebben het niet gemakkelijk. Het klimaat in de stad is vrij extreem in vergelijking met het bos. Bovendien is in de stad de bodem vaak sterk verdicht, is de groeiplaats te klein, de omgeving stoffig en droog en worden graafwerkzaamheden uitgevoerd vlakbij de wortels.

Het cluster zoekt een BOOMVERZORGER (36 uur/week) die zorgdraagt voor de bomen.

De functie
Samen met 9 gemotiveerde collega's verzorg jij deze bomen. Je voert regulier onderhoud aan bomen met een hoogwerker; jij hebt dus geen hoogtevrees! Verder breng je technische constructies aan. Voor bomen die gevoelig zijn voor ziekten of die een aanrijding of ophoging van de weg hebben doorstaan, is extra aandacht. Indien nodig bestrijd je ziektes door ze bijvoorbeeld een injectie te geven. Klachten afhandelen (ook buiten de gezette uren) behoren tot de werkzaamheden. Als boomverzorger bedien je machines als een snipperaar en een motorkettingzaag. Veiligheid staat bij jou dan ook hoog in het vaandel.

Vraag en aanbod
Je beschikt over de typisch Rotterdamse doe-mentaliteit en je bent niet bang om in bomen te klimmen. Je bent in staat lichamelijk belastende werkzaamheden te verrichten en deze samen met je collega's zorgvuldig en in een vlot tempo uit te voeren. Ook sta je ervoor open om wacht- en waakdiensten te draaien.

Daarnaast beschik je over:
- afgeronde mbo+ opleiding in de tuinbouw;
- geldig ETW-diploma;
- rijbewijs B en E;
- om de machines te kunnen bedienen is het belangrijk dat je in het bezit bent van ARBO-certificaat
- kennis en affiniteit met handboekbomen is een pré.

Je kunt rekenen op:
- een salaris dat past bij je leeftijd, opleiding en ervaring van maximaal € 2.729,- (schaal 6) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
- een Individueel Keuzebudget (IKB) dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld fitness, een opleiding of de aanschaf van een nieuwe fiets;
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-keuzepensioen reiskostenvergoeding en uitstekende verlofregelingen.

Contactgegevens
Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Gert-Willem Mengerink, Teamleider, op telefoonnummer 06-22486765. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met onze recruiter Sharon Riesmeijer op 06-43835485.

Solliciteren kan door een mail te sturen naar: sa.riesmeijer@rotterdam.nl.

VACATURES
GREENFORUM