Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Boomstrateeg (ETT) gezocht bij BTL BomendienstWerk/denkniveau HBO
Uren per week 40

Boomstrateeg (ETT)
Ben jij een enthousiaste en sociaal vaardige boomtechnisch adviseur met een goed doordachte visie op boombeheer? Wil jij onderdeel zijn van een enthousiast en passievol team en je bijdrage leveren aan een toonaangevend boomtechnisch ingenieursbureau? Weet je met jouw strategische visie op beheer en beleid opdrachtgevers en collega’s te overtuigen? Ben je communicatief sterk? Aarzel dan niet en solliciteer op de functie van Boomstrateeg bij BTL Bomendienst!

Wie zijn wij?
BTL Bomendienst is dé specialist voor bomen. We leveren advies, verzorging en ziektebeheersing en leveren daarin een hoog niveau. Wij geloven dat bomen meer waarde bieden als we ze tot volle wasdom laten komen en behouden voor de toekomst. Bomen maken onze steden en dorpen toekomstbestendiger. Bomen zijn van grote waarde doordat ze een gunstig effect hebben op (micro)klimaat, onze gezondheid en sociale cohesie. Goed gefundeerd boombeleid en -beheer zorgt voor duidelijkheid en beperkt het aantal onverwachte klachten en problemen en draagt op die manier bij aan het gunstige effect van bomen op ons en onze omgeving.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die weet dat het op de nazorg neerkomt bij het verplanten van oude bomen.
Iemand die niet bang is om op hoog niveau te werken en die van moeilijke vraagstukken geen plakoksels krijgt. Een communicatief sterk persoon, die in verschillende habitats goed groeit en die die begrijpt dat een hoge boom veel wind vangt (en dat dat meestal goed gaat). Een ervaren ETT’er met passie voor beheer en beleid; kortom een strateeg!

Als boomstrateeg werk je als adviseur met een grote eigen verantwoordelijkheid binnen een team met andere boomtechnisch adviseurs. Het werkveld omvat boomtechnisch onderzoek en advisering over bomen en in het bijzonder boombeheer en -beleid.
Daarnaast zul je, als ervaren collega, er mede voor zorgen dat de organisatie doorontwikkelt/innoveert, en dat minder ervaren collega’s inhoudelijk begeleid en gecoacht worden.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Arnold Meulenbelt (Hoofd Boomtechnisch Advies, BTL Bomendienst)
- arnold.meulenbelt@btl.nl
- 06 12 51 33 10

Wie ben jij?
Voor deze verantwoordelijke en zelfstandige functie zoeken wij een ambitieuze, bevlogen en initiatiefrijke strateeg met een flinke dosis daadkracht en natuurlijk overwicht. Je hebt passie voor bomen en in het bijzonder voor beheer en beleid. De kernwoorden leiderschap, commercieel en kwaliteits- en kostenbewust zijn jou op het lijf geschreven. Je werkt en denkt op HBO-niveau, bent goed in plannen en organiseren, hebt een klant- en relatiegerichte instelling, en beschikt over een ruime kennis van boombeheer en –beleid (meer dan 5 jaar). Tot slot ben je een flexibele persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Het certificaat European Tree Technician is een eis.

Wat wij bieden
- Gunstige arbeidsvoorwaarden
- Veel ruimte voor eigen inbreng
- Intern opleidingsprogramma
- Prettige werksfeer in een open organisatie
- Ruimte om jouw kennis en ervaring verder te ontwikkelen

Stuur je motivatie en CV per e-mail naar Marc Lansink (Vestigingsmanager, BTL Bomendienst)
- marc.lansink@btl.nl
- 06 20 96 10 80
VACATURES
GREENFORUM