Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Opleiding boomtechnisch adviseur nu ook in Groningen

vrijdag 13 juli 2018

Aankomend schooljaar start er voor het eerst in het noorden van het land de opleiding Boomtechnisch adviseur/ETT. In aanloop daar naartoe organiseert Terranext op 19 juli een informatieavond.

De opleiding wordt op dit moment enkel gegeven in Arnhem (dagopleiding) en op het Helicon in Eindhoven (avondopleiding). Daar komt per september een eind aan, wanneer de opleiding tot ETT start in Eelde (Groningen). Ook in Eelde zal het gaan om een avondopleiding, waardoor deze opleiding perfect is te combineren naast uw baan.

Op de voorlichtingsavond zullen de volgende zaken aan bod komen: doelgroep, toelatingseisen, opbouw van de cursus, resultaten en de manier van examinering. Daarnaast zal op de avond zelf voldoende ruimte zijn voor het beantwoorden van vragen.

Wie, wat, waar
Op donderdagavond 19 juli 2018 vindt de voorlichtingsavond plaats, deze wordt georganiseerd door Terranext in samenwerking met Alles over groen beheer. Van 20:00 tot 21:30 bent u van harte welkom aan de Burgemeester Legroweg 33 te Eelde. Aanmelden voor de informatieavond kan hier.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM