Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Weijtmans neemt bosbouwactiviteiten De Beijer Bladel over

maandag 2 juli 2018

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout maakt bekend dat het deze week de bosbouwactiviteiten heeft overgenomen van De Beijer Bladel. De overname houdt in dat een aantal personeelsleden van De Beijer in dienst gaan treden bij Weijtmans. Daarnaast is een deel van het bosbouwmateriaal en een tweetal kranen overgenomen.

Onlangs werd al bekend dat firma De Beijer Bladel uit Hapert zijn bedrijfsactiviteiten zou gaan beëindigen. De bestaande relaties van De Beijer zijn geïnformeerd en de nog lopende projecten worden in de komende weken afgerond. Tussen Boomrooierij Weijtmans en De Beijer bestond al langer een nauwe samenwerking rond uit te voeren bosbouw projecten. De huidige overname is dan ook een logische stap.

In een toelichting op de overname stelt Kees Weijtmans, algemeen directeur van Boomrooierij Weijtmans, dat de nu genomen stap voor de hand ligt en onderstreept hoe de beide bedrijven hebben samengewerkt. Hij noemt de overgenomen werknemers en het materieel 'een welkome aanvulling voor Boomrooierij Weijtmans'.

De bestemming van de overige De Beijer-activiteiten (zoals cultuurtechnische werken en recycling) is vooralsnog niet bekend.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM