Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Boomrooierij Weijtmans gaat samenwerking aan met 3 gemeenten

dinsdag 13 maart 2018

Boomrooierij Weijtmans is onlangs een samenwerking aangegaan met de zogeheten ABG-Gemeenten. De samenwerking betreft het uitvoeren van boomonderhoud in de gemeentes Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen.

Binnen de samenwerking ABG worden door deze gemeentes diensten ingekocht. Om inwoners goed te informeren is een website beschikbaar waarop straks alle informatie over lopende en nieuwe projecten gevonden kan worden.

Boomonderhoud
De boomrooierij uit Udenhout gaat de komende periode het boomonderhoud uitvoeren in de 3 gemeenten. Volgens het bedrijf weet het als geen ander dat het informeren van burgers een belangrijk onderdeel is om te zorgen dat boomonderhoud op een goede en acceptabele manier wordt uitgevoerd.

Informatieplatform
Om goede informatievoorziening te borgen is door Boomrooierij Weijtmans de website ABG-boomonderhoud.nl in de lucht gebracht. Op dit informatieplatform zal rond het boomonderhoud de nodige informatie gevonden kunnen worden. Alles in het teken van transparantie en een goede omgang tussen Burger en Overheid.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM