Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Waarom mag u de Boom Inspyratie Dag niet missen?

donderdag 19 oktober 2017

26 oktober wordt in het Inspyrium van Boomkwekerij Ebben te Cuijk de zevende editie van de Boom Inspyratie Dag georganiseerd. Heb je je nog niet aangemeld? Wij geven je zes redenen om dat te doen.

1. Ontmoet uw collega's (en anderen!)
Vorig jaar trok de Boom Innovatie Dag zo'n 300 bezoekers uit diverse hoeken van de groensector, onder wie beheerders, boomverzorgers, ontwerpers en kwekers. Zoals het er nu naar uitziet is het deelnemersveld ook dit jaar zeer divers. Het ideale moment dus om een praatje te maken met (nog onbekende) vakgenoten.


2. Scoor een zevenzonenboom
Vorig jaar mocht elke bezoeker een boompje mee naar huis nemen. Dat werd zo enthousiast ontvangen, dat we voor deze editie een soortgelijk initiatief organiseren. Boomambassadeur Henk Schuitemaker sprak onlangs zijn voorliefde uit voor de Heptacodium miconioides, ofwel zevenzonenboom. Zonder een voorzet te geven in de verkiezing, is de redactie gecharmeerd van het bijvriendelijke karakter van deze boom. In samenwerking met Batouwe Boomkwekerijen zorgt ze ervoor dat elke deelnemer aan de Boom Inspyratie Dag een eigen zevenzonenboom mag meenemen.


3. Leer van andere professies
Beauty is in the eye of the beholder, luidt een bekend citaat. Hoe groen wordt waargenomen is afhankelijk van groenprofessionals, maar óók van het publiek. Daarom staat dit jaar niet alleen vakkennis centraal, maar kijken we ook naar het grotere plaatje, met de vraag wat projecten met mensen doén en hoe daarop wordt ingespeeld. Meer dan vorig jaar zijn sprekers kunstenaars, architecten en stedenbouwkundigen: professionals die met een iets andere bril naar groen kijken dan overheden, aannemers, kwekers of boomverzorgers doen. Hoe kwamen inspirerende projecten tot stand, welke keuzes zijn daarin gemaakt en waarom? Laat je op de Boom Inspyratie Dag inspireren door andere professionals!


4. Zie de laatste ontwikkelingen op boomgebied
Uiteraard wordt ook gesproken over de laatste producten en technieken in bomenland. In het Inspyrium-gebouw en op het buitenterrein zijn de hele dag demonstraties en proeven te zien van de diverse aanwezige bedrijven.


5. Tientallen gingen u al voor!
De eerste aanmeldingen voor de Boom Inspyratie Dag zijn al binnen. Er is momenteel nog voldoende plek, maar er is wel een maximum aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat je niet misgrijpt en meld je zo snel mogelijk aan.


6. Deelname is gratis!
Deelnemen aan de Boom Inspyratie Dag kost he-le-maal niks. En we zorgen nog voor een hapje en drankje ook. Maar we vinden het daarom wel fijn als we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Aanmelden kan hier.


door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM