Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Open source GIS-ontwikkelaar B3Partners neemt Digitree over

donderdag 14 september 2017

Digitree is actief sinds 2008 (archiefbeeld uit 2009)
Het in Utrecht gevestigde B3Partners, ontwikkelaar van open source geografische informatiesystemen, neemt softwarebedrijf Digitree uit Den Bosch over.

Michiel de Bresser, oprichter van Digitree: 'B3Partners is sinds de oprichting ontwikkelpartner van Digitree en de overname is dan ook een mooie kans voor de verdere groei van Digitree.'

'De overname van Digitree is voor ons een hele logische stap', vertelt Chris van Lith, CEO van B3Partners. 'In het begin vroegen onze klanten vooral om hun data via online kaartviewers inzichtelijk te maken, nu krijgen we steeds vaker het verzoek om specialistische toepassingen te bouwen en te beheren op basis van onze kaartensoftware. Digitree is daarvan een goed voorbeeld.'

Met zijn bomenkennis wist Michiel de Bresser Digitree uit te bouwen tot een begrip bij boombeheerders en -verzorgers. Digitree is groot geworden door gebruiksvriendelijke open source-beheersoftware voor bomen te leveren waarmee de inspecteur in het veld zijn werkzaamheden eenvoudig en efficiƫnt kan uitvoeren. Door de open opzet heeft de klant te allen tijde de beschikbaarheid over zijn data.

Zowel De Bresser als zijn medewerkers treden in dienst bij B3Partners en blijven het aanspreekpunt voor de Digitree-klanten. Zij gaan zich richten op het verder (inter)nationaal uitbouwen van Digitree.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM