Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Online cursus over de Omgevingswet binnenkort van start

maandag 4 september 2017

Op 12 september gaat de online curus 'Anders werken door de Omgevingswet' van start. Doel van deze cursus is om gemeenteambtenaren die betrokken zijn bij de Omgevingswet zo goed mogelijk voor te bereiden op de invoering van de wet.

De Omgevingswet - die medio 2019 in werking treedt - integreert zo'n 26 wetten op het gebied van de fysieke leefomgeving. Om de invoering van de Omgevingswet tot een succes te maken is een andere manier van werken noodzakelijk. Met een vierdelige mooc (massive open online course) wil OMOOC een impuls geven aan het verandertraject dat de gemeenteambtenaar doorloopt op het gebied van inhoud, netwerk en vaardigheden, met als doel om hem of haar anders te leren werken.

Aandachtspunten
In deze cursus vertellen mensen die al werken in het ruimtelijk domein in korte video's waar je op moet letten bij onder meer burgerparticipatie en het voeren van gesprekken. In het eerste inzicht, dat 12 september online gaat, geeft directeur Beleid Gezonde en Veilige Leefomgeving Edward Stigter (VNG) antwoord op de vraag: wat brengt de omgevingswet? In de weken daarna volgen nog drie andere inzichten.

De inzichten zijn hier vanaf 12 september te raadplegen.

Bron: ANP Pers Support

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM