Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Houthakkersfeest


Datum:  zaterdag 19 augustus 2017
Tijd: 19 en 20 augustus
Locatie: Lage Vuursche

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus zal in de Kuil van Drakensteyn (Lage Vuursche) de 31ste editie van het Houthakkersfeest worden gehouden.

Het Nederlands Kampioenschap Sculptuurzagen is een vast tweedaags onderdeel van dit evenement. Nieuw dit jaar is dat de bosarbeid wedstrijden (hakken, zagen, klimmen, enz.) op beide dagen plaatsvinden. Van de landelijke onderlinge wedstrijden van het opleidingsbedrijf Helicon zal in Lage Vuursche om de finale gestreden worden.

Breed aanbod
Naast de competities zijn er verschillende instanties en bedrijven aanwezig die informatie geven over hun relatie met de natuur en het bos. Daarnaast is er een breed aanbod in natuur-, hout- en hobbyproducten. Met het uitbreiden van de bosarbeid wedstrijden en houtsculptuur zagen heeft het Houtakkersfeest jaarlijks rond 20.000 bezoekers.

Stichting Houthakkersfeest Lage Vuursche organiseert de dag in samenwerking met Staatsbosbeheer en met financiƫle hulp van een aantal sponsoren, waaronder Stihl en Boomrooierij Weijtmans. Het feest is op beide dagen gratis toegankelijk vanaf 10.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.houthakkersfeest.nl.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM